Kenzo Kenzo World spray de corp parfumat pentru femei

Kenzo Kenzo World spray de corp parfumat pentru femei
Kenzo Kenzo World spray de corp parfumat pentru femei
100 ml
104RON

104RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: KZO04088 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Kenzo Kenzo World

Simțurile dvs. vor să danseze! Sprayul corporal pentru femei Kenzo Kenzo World Kenzo World conține o simfonie de tonuri aromate diverse. Miroase mereu fascinant și dă vieții dvs. ritmul pe care vi-l doriți.

  • parfum floral
  • parfum de fructe
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Despre brand Kenzo

Originalitate, creativitate și o combinație de elemente exotice sugerând cultura asiatică. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucător de anvergură în lumea modei și a parfumurilor. Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasă“, iar creația sa emană energie, bucurie, nonconformism și inspirație din natură.

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde și-a deschis primul boutique in 1970. Combinația elementelor tradiționale japoneze cu stilul european și eleganța pariziană sunt tipice pentru brandul Kenzo.

Parfumurile Kenzo sunt ca și brandul – jucăușe, colorate și originale. Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fără îndoială, Flower by Kenzo, care răspunde la întrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, dacă ar avea parfum?”. De remarcat sunt și parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colecția de parfumuri originale Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo. La rândul lor, bărbații vor fi încântați de apa de parfum Kenzo Homme.

Rating Kenzo Kenzo World