Kenneth Cole Reaction T-shirt Eau de Toilette pentru bărbați

1×
Kenneth Cole Reaction T-shirt Eau de Toilette pentru bărbați
Kenneth Cole Reaction T-shirt Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: KEC0061 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Kenneth Cole Reaction T-shirt
Compoziție

Kenneth Cole Reaction T-shirt EAU de Parfum este un parfum irezistibil, cu un parfum unic pentru a vă însoţi toată ziua.

  • parfum aromatic
  • parfum de fructe
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
para, mar, apa de pepene, maracuja
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lavanda, gin, ienupar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, mosc, lemn de santal, floare de bumbac
Grupe de parfumuri
aromatice, de fructe

Despre brand Kenneth Cole

Parfumuri Kenneth Cole. Brand-ul Kenneth Cole  a aparut in anul 1982 si a fost fondat de Kenneth Cole. Tatal lui Kennerh Cole dorea ca fiul sau sa devina avocat, insa el a dorit sa mearga pe urmele tatalui sau si sa continue afacerea familiei. Creativitatea lui Cole in creare colectiilor de moda ce cuprindeau haine, cizme si accesorii cu elemente retro si moderne au atras nenumarati clienti cu diferite statuturi sociale. De asemenea, brad-ul si-a creat un nume de succes in industria ceasurilor si a ajus sa fie apreciat de vedete precum Jessica Alba, Charlize Theron sau Sharon Stone. Primul parfum creat sub marca Kenneth Cole, Black, un parfum pentru barbati a fost  lansat in august 2003. Acest produs a fost urmat de parfumul Black For Her - Kenneth Cole, pentru femei.

Rating Kenneth Cole Reaction T-shirt1