Kelsey BerwinZeus Pour Femme Eau de Parfum pentru femei

2×
Kelsey Berwin Zeus Pour Femme Eau de Parfum pentru femei
Kelsey Berwin Zeus Pour Femme Eau de Parfum pentru femei
100 ml
103RON

103,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: KLB01379 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 22.10.2021

Descriere Kelsey Berwin Zeus Pour Femme

Nu vă ascundeți latura pasională a personalității. Apa de parfum pentru femei Kelsey Berwin Zeus Pour Femme este plină de emoții, de dorințe și de provocări, iar senzualitatea dvs. radiantă va fi remarcată de toți cei din jur.

  • parfum picant
  • pentru personalități dinamice, de lider
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite
  • parfum deosebit, pentru ocazii speciale
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece

Despre brand Kelsey Berwin

Parfumurile unice ale brand-ului Kelsey Berwin sunt create după motoul: „Fii mereu natural“. La fabricarea parfumurilor sale, această firmă utilizează doar cele mai bune şi mai curate ingrediente. Este vorba despre flori, răşini preţioase şi uleiuri esenţiale, care sunt 100% naturale şi conferă parfumurilor Kelsey Berwin o aromă cu adevărat autentică şi de primă clasă, care vă poate ridica deasupra griului zilnic!
Parfumurile de lux Kelsey Berwin sunt foarte originale, neobişnuite, pline de libertate, de efervescenţă şi de calitate. Nu le lipseşte linia romantică, nici eleganţa. Alegerea atentă a ingredientelor de cea mai înaltă calitate creează o aromă cu adevărat rafinată, care nu se poate confunda cu niciun alt parfum. Parfumurile Kelsey Berwin vă scot uşor în evidenţă senzualitatea şi irezistibilitatea naturale. Cu unicele parfumuri Kelsey Berwin, deveniţi şi dumneavostră întruchiparea naturaleţei pline de încredere !

Rating Kelsey Berwin Zeus Pour Femme2