Kelsey BerwinSheikh Al Shyookh Eau de Parfum pentru femei

1×
Kelsey Berwin Sheikh Al Shyookh Eau de Parfum pentru femei
Kelsey Berwin Sheikh Al Shyookh Eau de Parfum pentru femei
100 ml
99RON

99,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: KLB1115 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Kelsey Berwin Sheikh Al Shyookh
Compoziție

Oferiți-vă parfumul datorită căruia veți fi remarcată în orice societate. Apa de parfum pentru femei Kelsey Berwin Sheikh Al Shyookh este întruchiparea luxului și a exclusivității, iar ingenioasa sa compoziție îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși.

  • parfum curat și proaspăt
  • parfum lemnos
  • parfum citric
  • pentru femeia modernă a secolului al 21-lea
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, citrice
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
anason stelat, tonuri lemnoase, vanilie, portocala
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
agar, lemn de santal, mosc, cihlimbar
Grupe de parfumuri
verzi

Despre brand Kelsey Berwin

Parfumurile unice ale brand-ului Kelsey Berwin sunt create după motoul: „Fii mereu natural“. La fabricarea parfumurilor sale, această firmă utilizează doar cele mai bune şi mai curate ingrediente. Este vorba despre flori, răşini preţioase şi uleiuri esenţiale, care sunt 100% naturale şi conferă parfumurilor Kelsey Berwin o aromă cu adevărat autentică şi de primă clasă, care vă poate ridica deasupra griului zilnic!
Parfumurile de lux Kelsey Berwin sunt foarte originale, neobişnuite, pline de libertate, de efervescenţă şi de calitate. Nu le lipseşte linia romantică, nici eleganţa. Alegerea atentă a ingredientelor de cea mai înaltă calitate creează o aromă cu adevărat rafinată, care nu se poate confunda cu niciun alt parfum. Parfumurile Kelsey Berwin vă scot uşor în evidenţă senzualitatea şi irezistibilitatea naturale. Cu unicele parfumuri Kelsey Berwin, deveniţi şi dumneavostră întruchiparea naturaleţei pline de încredere !

Rating Kelsey Berwin Sheikh Al Shyookh1