Karl Lagerfeld Private Klub Eau de Parfum pentru femei

2×
Karl Lagerfeld Private Klub Eau de Parfum pentru femei
Karl Lagerfeld Private Klub Eau de Parfum pentru femei
85 ml

Cod: LAG0204 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Karl Lagerfeld Private Klub
Compoziție

Oferiți-vă parfumul datorită căruia veți fi remarcată în orice societate. Apa de parfum pentru femei Karl Lagerfeld Private Klub este întruchiparea luxului și a exclusivității, iar ingenioasa sa compoziție îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși.

  • parfum floral
  • pentru femei spontane, care nu se tem să înoate împotriva curentului
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, piper roz, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, magnolie, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, migdale, kasmeran
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld – unul dintre cei mai renumiți designeri creativi de până acum. Și-a început cariera la casa Balmain în 1955 și, de-a lungul strălucitoarei sale cariere, a colaborat cu nume sonore precum Chloé, Fendi sau Chanel, unde a lucrat ca director de creație din 1983. A fondat și propriul său brand de modă Karl Lagerfeld, care oferă piese pentru bărbați și femei, la prețuri prietenoase.

Primul parfum al brandului Karl Lagerfeld a apărut în anul 1978. Este vorba de populara apă de toaletă pentru bărbați Lagerfeld Classic, care combină tonuri orientale și lemnoase. A urmat seducătorul parfum pentru femei Sun Moon Stars, foarte popular în anii '90. Parfumurile Karl Lagerfeld pot fi combinate și, potrivit creatorului lor, sunt o „muzică pentru nas”.

Rating Karl Lagerfeld Private Klub2