Kanon K.O.

eau de toilette pentru barbati 100 ml

Kanon K.O. eau de toilette pentru barbati 100 ml
Kanon K.O. eau de toilette pentru barbati 100 ml
100 ml

Cod: KAN0069 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Kanon K.O.

Parfumul Kanon K.O. este cât se poate de modern, cu o carismă inconfundabilă și perfect pentru a-ți atinge toate obiectivele.

  • parfum lemnos
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • pentru seară și ocazii deosebite

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, citrice

Despre brand Kanon

Parfumurile Kanon sunt o provocare unica pentru barbatii in cautare de originalitate, stil, independenta si incredere. Mai putin cunoscutul brand norvegian are o istorie de cateva decenii, mentinandu-si o pozitie stabila pe piata de parfumuri barbatesti. Arome intense si persistente, te vor invalui in esente de lemn si amestecuri indraznete care reusesc sa transmita masculinitate si carisma.

Apele de toaleta Kanon aduc a paduri proaspete si vorbesc despre barbatia nordica. Iti armonizeaza ziua si te scot din multime. Este greu sa-i rezisti apei de toaleta Kanon Norwegian Wood, cu un amestec de lemn de santal, bergamota si citrice. O alta recomandare este si apa de toaleta Kanon for Men cu o compozitie din patchouli, cedru si muschi, care te va transpune intr-un loc linistit, departe de agitatia orasului.

Incearca parfumurile Kanon cu ale lor sticle originale si pret foarte favorabil pentru a descoperi esenta si caracterul masculin scandinav.

Rating Kanon K.O.

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!