Kallos KJMN gel pentru aranjarea parului

Kallos KJMN gel pentru aranjarea parului
Kallos KJMN gel pentru aranjarea parului
100 ml
31RON

31RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: KAL02895 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 05.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 05.03.2021

Descrierea produsului Kallos KJMN
Caracteristici

Ceara de păr Kallos KJMN susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.

Caracteristici:

  • fixează natural
  • creează ușor coafura dorită
  • accentuează strălucirea naturală a părului

Cum se utilizează:
Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Definire și textură, Fixare, Strălucire și finețe, netezirea părului
Lungimea părului
păr scurt

Despre brand Kallos

p>Produsele cosmetice Kallos – frumusețe accesibilă. Kallos, gamă de cosmetice originară din Ungaria, oferă produse de calitate și accesibile ca preț pentru îngrijirea profesională a părului, a pielii și a corpului, precum și o gamă largă de produse pentru machiaj.
Brand-ul Kallos a fost fondat  în anul 1978 de John Kallos, împreună cu fiicele sale. Produsele acestui brand sunt cunoscute astăzi atât în Ungaria, cât și în multe alte ţări, nu doar pentru preţurile accesibile, dar și pentru calitatea și inovațiile cu care se prezintă din domeniul designului. Kallos pune de asemenea accent pe seriozitate și pe respectul față de client, precum şi pe un sortiment extins și flexibil în ceea ce privește cerinţele pieței.
Produsele Kallos pentru îngrijirea părului oferă soluții pentru numeroasele probleme ale părului și ale scalpului. Cuprind o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști, uleiuri, produse care nu necesită clătire, dar și produse de coafat. Cosmeticele  Kallos oferă ca rezultat un păr moale, strălucitor și plin de viață, parfumat cu arome florale sau fructate.
Oferta bogată de cosmetice decorative, de la lacuri și uleiuri de unghii, la mascara, rimel, creioane, farduri de pleoape, până la fond de ten, pudră, corectoare și farduri de obraz vă va surprinde - pe lângă o calitate în care puteți avea încredere - și prin prețurile surprinzător de convenabile, la fel ca în cazul produselor pentru îngrijirea corpului. Paleta largă de geluri de duș pentru diverse cerinţe ale pielii, de creme regeneratoare pentru mâini sau de lapte de corp hidratant și nutritiv este oferită de Kallos în ambalaje cu un design plăcut și original.
Oferta de produse a brand-ului Kallos este suficient de extinsă accesibilă fiecărei persoane.

Rating Kallos KJMN