Juliette has a gunNot a Perfume spray parfumat pentru par

Juliette has a gun Not a Perfume spray parfumat pentru par
Juliette has a gun Not a Perfume spray parfumat pentru par
Livrare gratuită
Nou
75 ml
230RON

306,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JHG01822 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Juliette has a gun Not a Perfume

Vă place să vă parfumați părul? Dacă folosiți parfum obișnuit, riscați deshidratarea inutilă și perturbarea structurii părului. Încercați parfumul pentru păr Juliette has a gun Not a Perfume . Parfumează superb părul, fără a-l deteriora.

Caracteristici:

  • completează parfumul din aceeași linie
  • face plăcere oricărei femei

Notă importantă

Inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
ambroxan

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Not a Perfume