Juliette has a gun Not a Perfumeset cadou IV. pentru femei

Juliette has a gun Not a Perfume set cadou IV. pentru femei
Juliette has a gun Not a Perfume set cadou IV. pentru femei
Livrare gratuită
569RON

Economisiți 10%
set cadou IV. pentru femei
512RON

Cod: JHG01660 | În stoc

eau de parfum 100 ml + eau de parfum 7,5 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.11.2019
Ridicare personală
luni 25.11.2019
  • Compoziție
  • Despre brand
  • Rating

Compoziție

Grupe de parfumuri
lemnoase, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Not a Perfume