JOOP! Homme Ice Eau de Toilette pentru bărbați

JOOP! Homme Ice Eau de Toilette pentru bărbați
JOOP! Homme Ice Eau de Toilette pentru bărbați
80 ml

Cod: ICE00829 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere JOOP! Homme Ice
Compoziție

Lăsați-l să se topească! Apa de toaletă pentru bărbați Joop! Homme Ice creează senzația unui cub de gheață care se topește pe pielea goală fierbinte. Știți deja pe a cui? Plonjați într-o nouă fantezie incitantă, cu acest parfum care este simultan fierbinte și rece ca gheața.

  • un parfum fougère, cu tonuri lemnoase și de fructe
  • un parfum de o prospețime intensă, din linia Joop! Homme
  • lansat în anul 2020

Compoziția parfumului
Debutează citric, cu bergamotă dulce și grepfrut zemos, cărora pruna le conferă un farmec deosebit. Inima compoziției evoluează cu note profunde de flori de portocal și arome dulci și picante de cardamon, de salvie și de tutun. Experiența olfactivă se estompează treptat cu acorduri calde și dulci de lemn de santal, de vanilie și de ambroxan balsamic.

Povestea parfumului
Atingeri de mână emoționante, un cub de gheață pe pielea fierbinte sau senzația intensă a respirației arzătoare pe gât, în timpul seducției - toate acestea constituie inspirația pentru parfumul foarte fresh și răcoros Joop! Homme Ice.

Flaconul robust din sticlă are o culoare pală, de un albastru glacial. Forma sa continuă clar linia Joop! Homme, dar diferă ușor de cea a predecesorilor săi. Virilitatea parfumului este subliniată de capacul negru mat. Desfaceți-l și cedați seducției unei arome fascinante, pline de contraste și de senzualitate.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
grapefruit, pruna, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
nucosara sage, ulei de cardamon, tabac, floare de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambroxan, tonka, lemn de santal, vanilie, patchouli
Grupe de parfumuri
aromatice, de fructe, lemnoase

Despre brand JOOP!

Emblematicul brand german JOOP! este caracterizat prin modernitate și autenticitate. Pulsează în ritmul marilor metropole și este dedicat tuturor bărbaților și femeilor cu personalitate și pasiune pentru modă și design. Parfumurile JOOP! aduc în lumea aromelor prospețimea, originalitatea și unicitatea creatorului lor.

Fondatorul brandului, Wolfgang Joop, a fost întotdeauna un mare iubitor al frumuseții și al artei. După un scurt studiu de psihologie, s-a concentrat asupra modei și, la scurt timp, a câștigat marele premiu la un prestigios concurs de design. În anul 1978 a prezentat lumii prima sa colecție de modă. Aceasta i-a asigurat succesul internațional și, începând cu anul 1981, creează sub propriul brand JOOP!.

Primul parfum al firmei a fost apa de toaletă pentru femei JOOP! Femme, cu aura sa inconfundabilă, de flori orientale. În categoria pentru bărbați iese în evidentă compoziția inedită a remarcabilului parfum JOOP! Homme. Bucură-te și tu de impulsurile de energie ale acestor parfumuri unice!

Rating JOOP! Homme Ice