John Frieda Sheer Blonde Go Blonder ser puternic iluminator pentru nuante blonde naturale

1×
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder ser puternic iluminator pentru nuante blonde naturale
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder ser puternic iluminator pentru nuante blonde naturale
Promoție
100 ml
54RON

54RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF02037 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 02.03.2021

Descrierea produsului John Frieda Sheer Blonde Go Blonder
Caracteristici

Părul dvs. blond poate fi și mai deschis. Serul intens decolorant, pentru nuanțe naturale de blond, John Frieda Sheer Blonde Go Blonder conține un amestec unic de extracte naturale, dezvoltate de experți în îngrijirea părului. Formula poate decolora părul cu până la 2 nuanțe. Rezultatele sunt deja vizibile după 3-5 aplicări, iar decolorarea maximă se obține după 10 aplicații.

Caracteristici:

  • decolorează treptat părul blond natural, cu până la 2 nuanțe
  • se activează în combinație cu tratamentul termic
  • gradul de decolorare depinde de numărul de aplicări

Compoziție:

  • mușețel
  • citrice
  • peroxid

Aplicare:
Pentru rezultate optime, se aplică pe părul uscat în prosop și se coafează ca de obicei. Pieptănați părul pe toată lungimea, pentru a asigura distribuția uniformă a produsului. Poate fi aplicat și pe șuvițe individuale.

Pentru o decolorare mai accentuată, uscați părul prin suflare, după care folosiți un ondulator sau o placă de întins părul. Se va folosi o singură dată între două spălări.

Atenționare:
Conține peroxid de hidrogen. Încetați folosirea produsului, dacă părul devine uscat sau deteriorat sau dacă observați iritarea sau înroșirea pielii. Nu folosiți produsul pe un păr natural, brun, negru sau de altă nuanță închisă, pentru păr intens decolorat (nuanțele 4-8), pe părul blond în nuanțe de platină sau pe părul alb. Nu aplicați pe un păr mai scurt de 2,5 cm. Nu aplicați pe scalpul sensibil, iritat sau deteriorat. Spălați-vă mâinile imediat după utilizare sau folosiți mănuși de protecție.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipuri de păr
par vopsit, par cu suvite, păr blond și decolorat
Efect
Strălucire și finețe, Neutralizarea tonurilor de galben, Pentru pieptănare ușoară
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Sheer Blonde Go Blonder1