John Frieda Sheer Blonde Violet Crush șampon nuanțator pentru par blond

2×
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush șampon nuanțator pentru par blond
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush șampon nuanțator pentru par blond
250 ml
30RON

12RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF0009 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 07.03.2021

Descrierea produsului John Frieda Sheer Blonde Violet Crush
Caracteristici

Transformați nuanța îngălbenită a părului într-un blond rece și strălucitor. Șamponul nuanțator pentru păr blond, John Frieda Sheer Blonde Colour Renew, cu pigmenți violeți, elimină și neutralizează treptat tonurile nedorite, de galben și de arămiu, tipice părului blond, atât natural, cât și vopsit sau decolorat. Compoziția multifuncțională spală, revitalizează și dă strălucire. Bucurați-vă de frumusețea părului dvs. blond în fiecare zi.

Caracteristici:

  • neutralizează tonurile nedorite, de arămiu și de galben
  • rezultatul este vizibil imediat
  • nu schimbă culoarea originală a părului

Compoziție:

  • pigmenți violeți măcinați - neutralizează nuanța părului
  • nu conține peroxid sau amoniac

Aplicare:
Se masează în părul umed, se spumează și se lasă să acționeze 1 minut. Se clătește bine. Șamponul este adecvat pentru utilizarea zilnică. Pentru rezultate optime, se folosește împreună cu balsamul din aceeași gamă.

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit, par cu suvite, păr blond și decolorat
Efect
Protecția culorii
Utilizare
Vopsirea părului la domiciliu
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Culoare
blond

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Sheer Blonde Violet Crush2