John Frieda Sheer Blonde Brilliantly Brighter sampon pentru protectia culorii parului blond stralucire de perla

1×
John Frieda Sheer Blonde Brilliantly Brighter sampon pentru protectia culorii parului blond stralucire de perla
John Frieda Sheer Blonde Brilliantly Brighter sampon pentru protectia culorii parului blond stralucire de perla
250 ml
55RON

22,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF02043 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 15.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere John Frieda Sheer Blonde Brilliantly Brighter
Caracteristici

Bucurați-vă de o zi mai luminoasă, cu un păr strălucitor. Șamponul pentru protecția culorii părului blond, John Frieda Sheer Blonde Brilliantly Brighter, curăță delicat și conferă luminozitate tuturor nuanțelor deschise. Conține perle veritabile, care îmbunătățesc capacitatea firului de păr de a reflecta lumina. Rezultatul este un păr blond strălucitor și bine hrănit.

Caracteristici:

  • iluminează părul blond, fără a fi necesară vopsirea
  • conferă părului un luciu sidefat
  • poate fi folosit zilnic

Compoziție:

  • perle veritabile măcinate

Aplicare:
Masați cu blândețe în părul ud și lăsați să acționeze 1 minut. Apoi clătiți bine. Pentru rezultate optime, folosiți șamponul la fiecare spălare a părului. Continuați rutina cu balsamul din aceeași gamă.

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit, păr blond și decolorat
Efect
Strălucire și finețe, Neutralizarea tonurilor de galben, Protecția culorii
Tipul scalpului
scalp gras
Probleme cu părul
păr gras

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Sheer Blonde Brilliantly Brighter1