John Frieda Sheer Blonde balsam regenerator pentru par blond

1×
John Frieda Sheer Blonde balsam regenerator pentru par blond
John Frieda Sheer Blonde balsam regenerator pentru par blond
250 ml
24RON

9,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF0006 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 22.06.2021

Descriere John Frieda Sheer Blonde
Caracteristici

Părul dvs. blond este obosit, degradat și fără luciu? Balsamul regenerator pentru păr blond, John Frieda Sheer Blonde îi insuflă o nouă viață. Datorită extractului de mătase, reține hidratarea în interiorul firului de păr și regenerează cuticula degradată. Părul blond redevine sănătos și plin de vitalitate.

Caracteristici:

  • regenerează și hrănește părul blond
  • hidratează părul în profunzime
  • repară cuticulele de păr degradate

Compoziție:

  • proteine de mătase

Aplicare:
Începeți prin a spăla părul cu șamponul din aceeași colecție. Apoi întindeți uniform balsamul pe întreaga lungime a părului și clătiți temeinic.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr fin, păr blond și decolorat
Efect
Strălucire și finețe, Protecția culorii, nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Sheer Blonde1