John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery balsam profund hrănitor pentru par deteriorat

2×
John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery balsam profund hrănitor pentru par deteriorat
John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery balsam profund hrănitor pentru par deteriorat
200 ml

Cod: JOF02156 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery
Caracteristici

Descoperiți un miracol într-un bol, cu efect imediat. Balsamul hrănitor pentru păr degradat, John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery este un tratament salvator, cu extracte naturale, pentru părul stresat, degradat de tratamente termice sau cu vârfurile despicate.

Utilizat regulat, balsamul are efect de nutriție și de înmuiere, favorizează pieptănarea și întregește vârfurile despicate. În plus, compoziția fortifiantă reduce ruperea cuticulelor, pentru ca dvs. să vă bucurați în fiecare zi de un păr frumos și sănătos.

Caracteristici:

  • hrănește și regenerează vizibil părul degradat
  • repară vârfurile despicate
  • previne ruperea părului

Compoziție:

  • proteine de lapte
  • ulei de avocado

Aplicare:
Masați produsul în părul spălat și umed. Concentrați-vă mai ales asupra vârfurilor. Lăsați să acționeze 3-5 minute, după care clătiți bine. Utilizați 1x pe săptămână sau după dorință.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Densitate și vitalitate, Hidratare, Strălucire și finețe, regenerare
Tipul scalpului
scalp normal
Probleme cu părul
păr degradat

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery2