John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery balsam pentru regenerare pentru par deteriorat

John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery balsam pentru regenerare pentru par deteriorat
John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery balsam pentru regenerare pentru par deteriorat
250 ml
32RON

13RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF0020 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 02.03.2021

Descrierea produsului John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery
Caracteristici

Doriți să salvați părul degradat de tratamente termice sau afectat de consecințele unui stil de viață dezordonat? Încă de la prima utilizare, balsamul cu efect de regenerare, pentru păr degradat, John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery transformă părul deshidratat și degradat în bucle revitalizate și vibrante. Repară zonele deteriorate, netezește vizibil lungimile și întregește capetele despicate. Părul redevine sănătos și ușor de coafat, ca să vă puteți mândri cu el în fiecare zi.

Caracteristici:

  • repară 75% din deteriorările de la suprafața firului de păr
  • reîntregește vârfurile despicate
  • oferă nutriție intensă părului uscat și degradat

Compoziție:

  • tehnologie Anti-Damage - regenerează imediat părul degradat și previne deteriorările ulterioare

Aplicare:
Pentru cele mai bune rezultate, spălați părul cu un șampon regenerator din aceeași gamă. Apoi aplicați balsamul de la rădăcini la vârfuri și clătiți bine. Finalizați rutina de îngrijire cu un ser pentru păr, apoi coafați părul ca de obicei.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery