John Frieda Frizz Ease Extra Strenght ser pentru par indisciplinat

1×
John Frieda Frizz Ease Extra Strenght ser pentru par indisciplinat
John Frieda Frizz Ease Extra Strenght ser pentru par indisciplinat
50 ml
62RON

124RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF0022 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 08.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului John Frieda Frizz Ease Extra Strenght
Caracteristici

Este dificil să vă păstrați coafura perfectă, atunci când este umed afară. Serul pentru păr indisciplinat, cu tendință de încrețire, John Frieda Frizz Ease Extra Strength este arma ideală împotriva acestelor efecte neplăcute. Sunt suficiente doar câteva picături, și părul dvs. va scăpa de încrețire și va fi mult mai neted și mai strălucitor. Rezultatul este un păr ușor de coafat, hrănit și neted ca mătasea.

Caracteristici:

  • elimină instantaneu încrețirea părului
  • protejează părul împotriva deteriorării în timpul tratamentului termic
  • hidratează părul uscat

Ingrediente:

  • complex Extra Strength – amestec de silicon, care hidratează și întărește firele de păr
  • proteine din mătase
  • extract de alge

Mod de aplicare:
Lăsați părul umed după spălare, pentru că apa ajută substanțele serului să pătrundă mai ușor și uniform în păr. Puneți o cantitate mică de ser (aproximativ o apăsare) în palmă. Întindeți serul în mână și masați în păr, aplicând direct la rădăcini. Cantitatea de ser poate fi ajustată, în funcție de lungimea și de rezistența părului. Nu clătiți. După aplicare, aranjați părul ca de obicei.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Strălucire și finețe, Protecție termică, netezirea părului, nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
par indisciplinat

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Frizz Ease Extra Strenght1