Jimmy ChooUrban Hero set cadou pentru bărbați

Jimmy Choo Urban Hero set cadou pentru bărbați
Jimmy Choo Urban Hero set cadou pentru bărbați
Livrare gratuită
306RON

306,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: JCH02111 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + balsam după bărbierit 100 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.10.2021

Descriere Jimmy Choo Urban Hero
Compoziție

Acum nu mai e nevoie să vă lăsați acasă parfumul preferat, când călătoriți. Setul cu parfum bărbătesc Jimmy Choo Urban Hero conține versiunea în mărime completă și miniatura parfumului, care încape fără probleme în orice valiză și, astfel, vă stă mereu la îndemână.

Caracteristici:

  • conține mărimea completă a parfumului și miniatura sa
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice bărbat

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • balsam după bărbierit 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
citrice, picante
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Jimmy Choo

Fiecare parfum Jimmy Choo este la fel de uimitor și stilat ca și pantofii emblematicului brand de modă. De aceea, vă completează perfect, oriunde mergeți. Stilizați-vă look-ul la perfecție, cu aceste parfumuri luxoase și îndrăznețe.

Stilul acestui creator de modă renumit pentru extravaganța sa este transpus și în designul unic și absolut remarcabil al flaconului. Compozițiile parfumate se caracterizează prin rafinament, originalitate și o doză ușoară, tinerească, de excentricitate.

Parfumul pentru femei Jimmy Choo Flash vă încântă cu esențe florale, într-o simfonie discretă. Apa de parfum Jimmy Choo Blossom are un plus de temperament, care vă potențează talentul de seducție, iar de Jimmy Choo Fever vă veți îndrăgosti pentru căldura sa dulce, cu accente ușor orientale.

Din colecția Jimmy Choo Man se remarcă apa de toaletă Man Blue, care bate în ritmul stilului de viață dinamic al prezentului. Prin contrast, Man Ice este un parfum clasic lemnos și aromatic, cu un intens accent de citrice. Savurați parfumurile luxoase și îndrăznețe din atelierul brandului Jimmy Choo.

Rating Jimmy Choo Urban Hero