Jimmy Choo For Women set cadou II. pentru femei

Jimmy Choo For Women set cadou II. pentru femei
Jimmy Choo For Women set cadou II. pentru femei

Cod: JCH02080 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + lapte de corp 100 ml

Descriere Jimmy Choo For Women
Compoziție

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum feminin Jimmy Choo For Women conține, în afară de parfum, produse cosmetice, care prelungesc experiența olfactivă.

Caracteristici:

  • conține mărimea completă a parfumului și miniatura sa
  • miniatura parfumului este ideală pentru poșetă
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • lapte de corp 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Jimmy Choo

Fiecare parfum Jimmy Choo este la fel de uimitor și stilat ca și pantofii emblematicului brand de modă. De aceea, vă completează perfect, oriunde mergeți. Stilizați-vă look-ul la perfecție, cu aceste parfumuri luxoase și îndrăznețe.

Stilul acestui creator de modă renumit pentru extravaganța sa este transpus și în designul unic și absolut remarcabil al flaconului. Compozițiile parfumate se caracterizează prin rafinament, originalitate și o doză ușoară, tinerească, de excentricitate.

Parfumul pentru femei Jimmy Choo Flash vă încântă cu esențe florale, într-o simfonie discretă. Apa de parfum Jimmy Choo Blossom are un plus de temperament, care vă potențează talentul de seducție, iar de Jimmy Choo Fever vă veți îndrăgosti pentru căldura sa dulce, cu accente ușor orientale.

Din colecția Jimmy Choo Man se remarcă apa de toaletă Man Blue, care bate în ritmul stilului de viață dinamic al prezentului. Prin contrast, Man Ice este un parfum clasic lemnos și aromatic, cu un intens accent de citrice. Savurați parfumurile luxoase și îndrăznețe din atelierul brandului Jimmy Choo.

Rating Jimmy Choo For Women