Jimmy Choo For Women

eau de parfum pentru femei 4,5 ml fara pulverizator

Jimmy Choo For Women eau de parfum pentru femei 4,5 ml fara pulverizator
Jimmy Choo For Women eau de parfum pentru femei 4,5 ml fara pulverizator
Jimmy Choo For Women eau de parfum pentru femei 4,5 ml fara pulverizator
4,5 ml

Cod: JCH0114 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Jimmy Choo For Women
4,5 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Jimmy Choo For Women

Jimmy Choo, vestitul producator de pantofi si accesorii, a lansat parfumul de debut in luna februarie a anului 2011.Esenta este descrisa ca si o aura a feminitatii, destnata caracterelor puternice pline de viata, pasuine si senzualitate. Cu o compozitie alcatuita din note seducatoare de mandarine si pere dulci alaturi de tonurile verzi de patchouli indonezian si orhidee fac din acest parfum irezistibil un "must have".

Compoziție

Note baza
caramel, patchouli
Note inima
orhidee
Note varf
mandarina, para, tonuri verzi
Grupe de parfumuri
altele

Despre brand Jimmy Choo

Completaţi-vă ţinuta cu unul dintre parfumurile excepţionale Jimmy Choo! Dacă sunteţi în căutarea unor lucruri cu adevărat originale, atunci parfumurile marca Jimmy Choo vă vor impresiona cu adevărat! Parfumurile acestui brand se disting prin compoziţia lor atrăgătoare, prin rafinament şi printr-o uşoară doză de extravaganţă.
Parfumurile Jimmy Choo completează perfect femeile moderne şi încrezătoare şi bărbaţii dinamici şi contemporani, care au stil. În plus, unicitatea acestora este evidenţiată perfect de flacoanele cu aspect sofisticat, adevărate piese de design originale.
Fondatorul mărcii, Jimmy Choo, şi-a demarat cariera cu producţia de încălţăminte de lux şi, astfel, a devenit faimos în întreaga lume. Jimmy Choo foloseşte la crearea încălţămintei materiale ca pielea sau satinul, utilizând culori profunde sau cristale strălucitoare. Tocmai acest stil extravagant este reflectat în originalitatea flacoanelor Jimmy Choo, care se evidenţiază estetic între toate celelalte.
Parfumurile Jimmy Choo sunt cu adevărat capodopere ale talentatului designer. Pe scurt, vă veţi îndrăgosti instantaneu de aspectul lor uimitor şi de aroma de lux!

Rating Jimmy Choo For Women

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!