Jimmy ChooFever set cadou I. pentru femei

Jimmy Choo Fever set cadou I. pentru femei
Jimmy Choo Fever set cadou I. pentru femei

Cod: JCH02081 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + lapte de corp 100 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la parfumuri. Nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Descriere Jimmy Choo Fever
Compoziție

Descoperiți mereu noi acorduri și arome parfumate. Setul de parfumuri feminine Jimmy Choo Fever vă oferă ocazia ideală de a cunoaște și de a testa noi arome și compoziții. Versiunile în miniatură vă vor cuceri inima pe loc.

Caracteristici:

  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • miniatura parfumului este ideală pentru poșetă
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • lapte de corp 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Jimmy Choo

Fiecare parfum Jimmy Choo este la fel de uimitor și stilat ca și pantofii emblematicului brand de modă. De aceea, vă completează perfect, oriunde mergeți. Stilizați-vă look-ul la perfecție, cu aceste parfumuri luxoase și îndrăznețe.

Stilul acestui creator de modă renumit pentru extravaganța sa este transpus și în designul unic și absolut remarcabil al flaconului. Compozițiile parfumate se caracterizează prin rafinament, originalitate și o doză ușoară, tinerească, de excentricitate.

Parfumul pentru femei Jimmy Choo Flash vă încântă cu esențe florale, într-o simfonie discretă. Apa de parfum Jimmy Choo Blossom are un plus de temperament, care vă potențează talentul de seducție, iar de Jimmy Choo Fever vă veți îndrăgosti pentru căldura sa dulce, cu accente ușor orientale.

Din colecția Jimmy Choo Man se remarcă apa de toaletă Man Blue, care bate în ritmul stilului de viață dinamic al prezentului. Prin contrast, Man Ice este un parfum clasic lemnos și aromatic, cu un intens accent de citrice. Savurați parfumurile luxoase și îndrăznețe din atelierul brandului Jimmy Choo.

Rating Jimmy Choo Fever