Jil Sander Sunrise

lapte de corp pentru femei 150 ml

Jil Sander Sunrise lapte de corp pentru femei 150 ml
Jil Sander Sunrise lapte de corp pentru femei 150 ml
Jil Sander Sunrise lapte de corp pentru femei 150 ml
150 ml

Cod: JSD0498 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Jil Sander Sunrise
150 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Jil Sander Sunrise

Loțiunea de corp Jil Sander Sunrise completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește eficient și hidratează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea și de o moliciune irezistibilă.

Despre brand Jil Sander

Brandul Jil Sander poartă numele fondatoarei sale – o creatoare renumită pentru dragostea sa față de minimalism în modă, ca și pentru stilul elegant. Jil Sander este cunoscută pentru rochiile clasice, fără ornamente inutile sau culori intense. După ce a studiat designul vestimentar, și-a deschis propriul boutique și, printre articolele de modă de designer, a inclus și câteva piese proprii. Succesul lui Jil a continuat cu prima sa colecție, iar, mai târziu, cu deschiderea propriei case de modă.

Brandul s-a concentrat inițial doar pe îmbrăcăminte, dar ulterior a pătruns și în domeniul frumuseții. Prima colecție de parfumuri, lansată în anul 1979, a fost constituită din Jil Sander Man Pure și Jil Sander Woman Pure.

Astăzi, parfumurile Jil Sander numără peste 70 de creații, apărute în colaborare cu parfumieri de elită și cu brandul mondial de cosmetice Coty. Stilul Jil Sander este și acum sinonim cu minimalismul, fără însă a omite evidențierea esenței feminine, respectiv masculine.

Rating Jil Sander Sunrise

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!