Jil Sander Sun Summer Edition 2019eau de toilette pentru femei

Jil Sander Sun Summer Edition 2019 eau de toilette pentru femei
Jil Sander Sun Summer Edition 2019 eau de toilette pentru femei
75 ml

Cod: JSD01970 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Jil Sander Sun Summer Edition 2019
Compoziție

Apa de toaletă pentru femei Jil Sander Sun Summer Edition 2019 vă încălzește cu aroma ca o mângâiere văratică a razelor de soare.

  • un parfum floral oriental
  • pentru femeia optimistă, care adoră vara
  • perfect pentru zi, în sezonul cald

Compoziția parfumului
Debutul fermecător al apei de toaletă aparține coacăzelor negre și dulci, complementate de lemnul de palisandru și de bergamota înviorătoare. Inima florală combină esențe de lăcrămioare, cu iasomie senzuală, violete și flori de portocal. Baza este construită pe acorduri de vanilie delicioasă, cu benzoin și boabe de tonka, care conferă acestei ediții de vară a legendarului parfum Jil Sander Sun o personalitate plăcută, caldă și atrăgătoare.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bergamota, palisandru, coacaze negre
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lacramioare, floare de portocal, iasomie, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, tonka, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Jil Sander

Brandul Jil Sander poartă numele fondatoarei sale – o creatoare renumită pentru dragostea sa față de minimalism în modă, ca și pentru stilul elegant. Jil Sander este cunoscută pentru rochiile clasice, fără ornamente inutile sau culori intense. După ce a studiat designul vestimentar, și-a deschis propriul boutique și, printre articolele de modă de designer, a inclus și câteva piese proprii. Succesul lui Jil a continuat cu prima sa colecție, iar, mai târziu, cu deschiderea propriei case de modă.

Brandul s-a concentrat inițial doar pe îmbrăcăminte, dar ulterior a pătruns și în domeniul frumuseții. Prima colecție de parfumuri, lansată în anul 1979, a fost constituită din Jil Sander Man Pure și Jil Sander Woman Pure.

Astăzi, parfumurile Jil Sander numără peste 70 de creații, apărute în colaborare cu parfumieri de elită și cu brandul mondial de cosmetice Coty. Stilul Jil Sander este și acum sinonim cu minimalismul, fără însă a omite evidențierea esenței feminine, respectiv masculine.

Rating Jil Sander Sun Summer Edition 2019