Jil SanderSoftly Serene ulei de corp pentru masaj pentru femei

2×
Jil Sander Softly Serene ulei de corp pentru masaj pentru femei
Jil Sander Softly Serene ulei de corp pentru masaj pentru femei
Economisiți
165RON

Economisiți 25%
200 ml
123RON

61,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JSD02304 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Jil Sander Softly Serene
Compoziție

Înconjurați-vă cu arome luxoase și în baie, în timpul ritualurilor dvs. matinale sau de seară. Produsul pentru îngrijirea corpului Jil Sander Softly Serene vă încântă simțurile și vă parfumează pielea cu parfumul preferat.

Caracteristici:

  • hidratează pielea în profunzime
  • pielea devine fină și catifelată la atingere
  • îmbunătățește elasticitatea pielii
  • completează parfumul din aceeași linie

Compoziție completă

ISOPROPYLMYRISTAT, DIMETHICON, C12-15 ALKYLBENZOAT, HYDRYRTES POLYISOBUTEN, ISONONYLISONONANOAT, PARFUM/DUFT, AQUA/WASSER/EAU, LINALOL, BENZYLSALICYLAT, CITRONELLOL, GERANIOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Consistență
ulei

Despre brand Jil Sander

Brandul Jil Sander poartă numele fondatoarei sale – o creatoare renumită pentru dragostea sa față de minimalism în modă, ca și pentru stilul elegant. Jil Sander este cunoscută pentru rochiile clasice, fără ornamente inutile sau culori intense. După ce a studiat designul vestimentar, și-a deschis propriul boutique și, printre articolele de modă de designer, a inclus și câteva piese proprii. Succesul lui Jil a continuat cu prima sa colecție, iar, mai târziu, cu deschiderea propriei case de modă.

Brandul s-a concentrat inițial doar pe îmbrăcăminte, dar ulterior a pătruns și în domeniul frumuseții. Prima colecție de parfumuri, lansată în anul 1979, a fost constituită din Jil Sander Man Pure și Jil Sander Woman Pure.

Astăzi, parfumurile Jil Sander numără peste 70 de creații, apărute în colaborare cu parfumieri de elită și cu brandul mondial de cosmetice Coty. Stilul Jil Sander este și acum sinonim cu minimalismul, fără însă a omite evidențierea esenței feminine, respectiv masculine.

Rating Jil Sander Softly Serene2