Jil Sander Softly Serene crema de maini cu efect de calmare pentru femei

Jil Sander Softly Serene crema de maini cu efect de calmare pentru femei
Jil Sander Softly Serene crema de maini cu efect de calmare pentru femei
Economisiți
125RON

Economisiți 40%
200 ml
74RON

37,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JSD02303 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 18.06.2021

Descriere Jil Sander Softly Serene
Compoziție

De acum înainte, mâinile dvs. vor fi nu numai perfect revitalizate, ci și irezistibil parfumate. Crema parfumată pentru mâini Jil Sander Softly Serene vă salvează pielea, iar parfumul său vă încântă simțurile.

Caracteristici:

  • hidratează și hrănește pielea
  • protejează împotriva influențelor negative ale mediului
  • se absoarbe rapid
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție

Compoziție

Consistență
crema

Despre brand Jil Sander

Brandul Jil Sander poartă numele fondatoarei sale – o creatoare renumită pentru dragostea sa față de minimalism în modă, ca și pentru stilul elegant. Jil Sander este cunoscută pentru rochiile clasice, fără ornamente inutile sau culori intense. După ce a studiat designul vestimentar, și-a deschis propriul boutique și, printre articolele de modă de designer, a inclus și câteva piese proprii. Succesul lui Jil a continuat cu prima sa colecție, iar, mai târziu, cu deschiderea propriei case de modă.

Brandul s-a concentrat inițial doar pe îmbrăcăminte, dar ulterior a pătruns și în domeniul frumuseții. Prima colecție de parfumuri, lansată în anul 1979, a fost constituită din Jil Sander Man Pure și Jil Sander Woman Pure.

Astăzi, parfumurile Jil Sander numără peste 70 de creații, apărute în colaborare cu parfumieri de elită și cu brandul mondial de cosmetice Coty. Stilul Jil Sander este și acum sinonim cu minimalismul, fără însă a omite evidențierea esenței feminine, respectiv masculine.

Rating Jil Sander Softly Serene