Jesus Del Pozo Halloween

eau de toilette pentru femei 100 ml

Jesus Del Pozo Halloween eau de toilette pentru femei 100 ml
Jesus Del Pozo Halloween eau de toilette pentru femei 100 ml
Jesus Del Pozo Halloween eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml
112RON

Cod: JDP0012 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 24.10.2018
ridicare personală
miercuri, 24.10.2018
Jesus Del Pozo Halloween
100 ml | 112RON

Descriere parfum Jesus Del Pozo Halloween

Jesus Del Pozo Halloween este un parfum magic şi seducător, care vă îmbată şi vă atrage în lumea vrăjită a parfumurilor. Parfumul Halloween a fost creat special pentru femeile senzuale şi romantice, jucăuşe şi spirituale.

Debutul parfumului vă surprinde cu accentele de fructe proaspete. Inima parfumului ascunde seducătoarea magnolie, tuberoza şi îmbătătoarea violetă. Magia florală este perfectată de esenţele de lăcrămioare şi de piper.  În baza caldă găsim exoticul lemn de santal, tămâia, smirna şi dulcea vanilie. Aceste parfumuri exclusive, de la brandul Jesus Del Pozo, sunt perfecte pentru zi şi pentru seară.

Parfumul Jesus Del Pozo Halloween vă captivează şi vă învăluie în voalul său seducător.  Parfumul a fost lansat în anul 1997.

Compoziție

Note baza
lemn de santal, smirna, tamaie, vanilie Madagascar
Note inima
lacramioare, magnolie, piper, tuberoza, violeta
Note varf
frunze de banane, frunze de culoare portocalie, tonuri marine, violeta
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Jesus Del Pozo

Parfumuri Jesus Del Pozo. Jesus Del Pozo este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de moda.  El a deschis primul magazin de haine pentru barbati in 1974 si apoi a lansat prima colectie dedicata femeilor in 1980. In anii optzeci Jesus Del Pozo a castigat multe premii prestigioase pentru activitatea sa de designer, hainele sale fiind si in prezent purtate de celebritati. Primul parfum sub brandul Jesus Del Pozo- Duende a fost lansat in 1992 si a castigat  premiul pentru cel mai bun parfum pentru femei. In 1997, brandul a lansat parfumul Halloween care s-a bucurat de un succes enorm.