Jeanne en ProvencePivoine Féerie sapun parfumat pentru femei

1×
Jeanne en Provence Pivoine Féerie sapun parfumat pentru femei
Jeanne en Provence Pivoine Féerie sapun parfumat pentru femei
100 g

Cod: JEP0008 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Jeanne en Provence Pivoine Féerie

Convingeți-vă personal că și simpla spălare a mâinilor, dușul sau baia poate oferi experiențe inedite. Săpunul parfumat Jeanne en Provence Pivoine Féerie completează minunat parfumul din aceeași colecție și, în plus, eliberează pielea de impurități.

Caracteristici:

  • spală eficient mâinile
  • pentru o piele fină ca mătasea
  • miroase plăcut
  • completează parfumul din aceeași linie

Despre brand Jeanne en Provence

Parfumuri franțuzești, săpunuri parfumate și geluri de duș care vor transforma igiena obișnuită, de zi de zi, într-o experiență de neuitat. Faceți cunoștință cu brandul Jeanne en Provence, din emblematicul oraș franțuzesc Grasse, orașul principal al parfumurilor.

Povestea brandului Jeanne en Provence începe în anul 1978. Bernard Perrin, fondatorul acestui brand, a dorit să ofere clienților săi parfumuri de cea mai înaltă calitate, create din ingrediente tipice zonei Provence. În anul 2012, fiul lui Bernard a adăugat în gama brandului Jeanne en Provence și produse cosmetice premium, care strălucesc prin conținutul de uleiuri esențiale pure și de plante din zona orașului Grasse. 

Dați o șansă, de exemplu, apei de toaletă pentru bărbați Jeanne en Provence Acqua, parfumului pentru femei Jeanne en Provence Verveine Cédrat sau încercați oricare dintre săpunurile parfumate al acestui brand. 

Rating Jeanne en Provence Pivoine Féerie1