Jeanne ArthesSkil Lolli Unicorn spray pentru corp pentru femei

Jeanne Arthes Skil Lolli Unicorn spray pentru corp pentru femei
Jeanne Arthes Skil Lolli Unicorn spray pentru corp pentru femei
250 ml

Cod: JAR05259 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Jeanne Arthes Skil Lolli Unicorn
Compoziție

Învăluiți-vă în această aromă și veți radia bună dispoziție întreaga zi! Sprayul corporal pentru femei Jeanne Arthes Skil Lolli Unicorn este expresia optimismului și a sentimentului de totală fericire.

  • parfum de fructe
  • alegerea ideală pentru o femeie cu gândire liberă
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cocos, banane
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
mar, capsuna
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piersica, lapte
Grupe de parfumuri
de fructe

Despre brand Jeanne Arthes

Faceți cunoștință cu parfumuri franțuzești care vor scoate în evidență carisma și personalitatea dvs. Acestea sunt parfumurile de la brandul Jeanne Arthes – în gama acestui brand, și dvs. veți găsi, cu siguranță, parfumul visat, la un preț bun.

Povestea brandului Jeanne Arthes începe în anul 1978, în orașul franțuzesc Grasse, cel mai vestit loc în lumea parfumierilor. Fondatorul acestui brand este Bernard Perrin, acesta punând piatra de temelie a unui brand care a creat, în prezent, peste 100 de parfumuri pentru bărbați și femei. 

Cum ar fi să încercați și dvs. parfumul pentru femei, cu nuanțe de fructe, Jeanne Arthes Amore Mio, apa de toaletă pentru bărbați, iubită de mulți, Jeanne Arthes Sexy Boy sau, poate, apa de parfum pentru femei Jeanne Arthes Love Generation Rock. 

Rating Jeanne Arthes Skil Lolli Unicorn