Treci la conținutul principal
Jeanne Arthes La Voile Rouge Eau de Parfum pentru bărbați
Jeanne Arthes La Voile Rouge Eau de Parfum pentru bărbați
Jeanne Arthes La Voile Rouge Eau de Parfum pentru bărbați
Note varf
bergamota, coacaze negre
Note inima
lavanda, vetiver
Note baza
cedru, mușchi de stejar, patchouli
Grupe de parfumuriaromatice, florale

Sărbătoriți dualitatea caracterelor clasice și aventuriere cu note proaspete și aromate care capturează inimile celor care îmbrățișează ambele aspecte ale personalității lor. Apa de parfum pentru bărbați Jeanne Arthes La Voile Rouge încorporează esența sofisticării atemporale, îmbrățișând în același timp fiorul explorării, ceea ce îl face partenerul olfactiv perfect pentru cei care caută să-și lase amprenta asupra lumii.

  • parfum proaspăt, aromatic
  • pentru bărbatul ce iubește aventura
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Parfumul bărbătesc Jeanne Arthes La Voile Rouge cucerește prin prospețime și arome, și este un adevărat companion pentru exploratorul din zilele noastre, cu o înclinație pentru farmecul clasic și întreprinderile îndrăznețe. În fruntea acestei simfonii aromatice, fuziunea revigorantă de lămâie și bergamotă se află în centrul atenției, infuzând compoziția cu o explozie de prospețime revigorantă. 

Adăugarea de busuioc și ienupăr evocă un sentiment de intrigă și curiozitate care aprinde imaginația. Pe măsură ce notele de inimă se ivesc, apare un mix delicat de geranium, lavandă și cuișoare, formând un amestec armonios de eleganță florală și alură picantă. În adâncul bazei, parfumul își găsește ancora în trioul atemporal de patchouli, lemn de santal și cedru, elemente nobile și împământenitoare care insuflă parfumului un sentiment de stabilitate și încredere, oferind o bază solidă pentru călătoria purtătorului.

Jeanne ArthesLa Voile Rouge Eau de Parfum pentru bărbați

5×
100 ml
48RON

În stoc | 48,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: JAR4862
1
Sameday - Express
începând de mâine vineri 26.04.2024
Ridicare personală
sâmbătă 27.04.2024