Jeanne ArthesBoum Sweet Lollipop Eau de Parfum pentru femei

Jeanne Arthes Boum Sweet Lollipop Eau de Parfum pentru femei
Jeanne Arthes Boum Sweet Lollipop Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: JAR4844 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Jeanne Arthes Boum Sweet Lollipop
Compoziție

Oferiți simțurilor dvs. o experiență gurmandă. Apa de parfum pentru femei Jeanne Arthes Boum Sweet Lollipop ascunde tonuri delicioase și absolut irezistibile. Mai ales dacă vă plac delicatesele dulci.

  • parfum dulce
  • parfum oriental
  • alegerea ideală pentru o femeie cu gândire liberă
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocala, scortisoara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
nucsoara, ghimbir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, vata de zahar
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Jeanne Arthes

Faceți cunoștință cu parfumuri franțuzești care vor scoate în evidență carisma și personalitatea dvs. Acestea sunt parfumurile de la brandul Jeanne Arthes – în gama acestui brand, și dvs. veți găsi, cu siguranță, parfumul visat, la un preț bun.

Povestea brandului Jeanne Arthes începe în anul 1978, în orașul franțuzesc Grasse, cel mai vestit loc în lumea parfumierilor. Fondatorul acestui brand este Bernard Perrin, acesta punând piatra de temelie a unui brand care a creat, în prezent, peste 100 de parfumuri pentru bărbați și femei. 

Cum ar fi să încercați și dvs. parfumul pentru femei, cu nuanțe de fructe, Jeanne Arthes Amore Mio, apa de toaletă pentru bărbați, iubită de mulți, Jeanne Arthes Sexy Boy sau, poate, apa de parfum pentru femei Jeanne Arthes Love Generation Rock. 

Rating Jeanne Arthes Boum Sweet Lollipop