Jean Paul GaultierScandal set cadou VII. pentru femei

Jean Paul Gaultier Scandal set cadou VII. pentru femei
Jean Paul Gaultier Scandal set cadou VII. pentru femei

Cod: JPG04308 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 80 ml + lapte de corp 75 ml

Descriere Jean Paul Gaultier Scandal
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Jean Paul Gaultier Scandal , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • parfum de lux pentru pretențioși
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • într-o casetă practică și multifuncțională

Setul conține:

  • Eau de Parfum 80 ml
  • lapte de corp 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Jean Paul Gaultier

Creația designerului francez Jean Paul Gaultier se desfășoară sub semnul libertății, al senzualității și al spiritului rebel. El a mutat stilul relaxat al străzii pe podiumul modei și moda de pe podium înapoi în stradă. Nu degeaba a fost poreclit „copilul teribil” al modei.

Jean Paul Gaultier a prezentat prima sa colecție de modă la mijlocul anilor 80. Mai târziu, a creat emblematica rochie pentru cântăreața Madonna, precum și costumele pentru numeroase filme de succes.

Caracteristicile stilului său transpar și în parfumurile cu care brandul își surprinde fanii, de peste 20 de ani. Primul parfum Jean Paul Gaultier a fost lansat în 1993, iar succesele continuă. De exemplu, excentrica apă de parfum Scandal, lansată în anul 2017, provoacă din nou întregul mapamond.

Rating Jean Paul Gaultier Scandal