James Bond 007Pour Homme deodorant spray pentru barbati

James Bond 007 Pour Homme deodorant spray pentru barbati
James Bond 007 Pour Homme deodorant spray pentru barbati
150 ml
32RON

21,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JB701648 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere James Bond 007 Pour Homme
Compoziție

Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul James Bond 007 Pour Homme emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.

Caracteristici:

  • face plăcere oricărui bărbat
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție
  • conferă prospețime
  • neutralizează mirosul neplăcut

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se poate repeta oricând în timpul zilei. A se agita, înainte de utilizare.

Notă importantă

Inflamabil. A se evita contactul cu ochii.
Întregul text

Compoziție

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand James Bond 007

Parfum James Bond 007 | James Bond 007 - esenta cu personalitate, James Bond 007, a fost lansat de Procter & Gamble in anul 2012 pentru a marca a 50-a aniversare de la prima ecranizare a primului agent cu permisiune de a ucide James Bond.
Deoarece colectia James Bond 007 men s-a bucurat de un real succes au fost lansate si alte versiuni ca Ocean Royale si Quantum. Acestea au inclus apa de toaleta, gel de dus, after shave dar si deodorante. Toate au fost insporate de legendarul spion britanic, evidentiindu-se prin elemente elegante, masculine, rafinate si sofisticate.
La fel ca si personajul de succes al unuia dintre cele mai longevive filme, esenta parfumului are o abordare unica menita sa atraga atat barbatii cat si femeile indiferent de timp sau generatie. James Bond 007 se identifica stilului Britanic atat prin miros cat si prin design-ul sticlutei si al cutiei. Imbracand acest parfum orice barbat va fi condifent, masculin-sofisticat si fara compromisuri.
James Bond 007 este o esenta care trezeste simturi irezistibile ale agentului secret din fiecare barbat. Este selectat de cei care stiu ce vor si cum sa obtina.
" Cel mai periculos si sofisticat parfum din lume" ( GQ magazine )

Rating James Bond 007 Pour Homme