Jacques BogartBogart Story Blue Eau de Toilette pentru bărbați

1×
Jacques Bogart Bogart Story Blue Eau de Toilette pentru bărbați
Jacques Bogart Bogart Story Blue Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml
92RON

92,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JAB0609 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Jacques Bogart Bogart Story Blue
Compoziție

E parcă născută în adâncurile mării ‒ apa de toaletă pentru bărbați Jacques Bogart Bogart Story Blue este pătrunsă de prospețimea apei, a cărei profunzime o reflectă. Va fi întotdeauna atemporală și imposibil de trecut cu vederea.

  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • parfum acvatic, cu tonuri marine
  • pentru bărbatul activ și plin de energie
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
citrice, tonuri acvatice, lamaie, note de plante
Grupe de parfumuri
aromatice, acvatice

Despre brand Jacques Bogart

Brandul Jacques Bogart oferă parfumuri bărbăteşti absolut unice şi de neegalat, cu care îi veţi copleşi pe cei din jur. Este vorba despre parfumuri franţuzeşti de înaltă calitate şi de mare prestigiu!
Istoria parfumurilor de lux Jacques Bogart datează din anul 1975. Fondatorul brandului, Jacques Konckier, a pus bazele companiei, cu câteva mii de franci. Numele Jacques Bogart l-a ales singur, pentru că i-a plăcut cum sună. Ţelul lui a fost acela de a crea parfumuri pentru bărbaţi care să fie unice şi originale, ceea ce i-a reuşit.
Jacques Bogart a debutat cu parfumul masculin „Bogart“, cu tonuri intense de piele. Acest parfum a înregistrat un mare succes, iar, cinci ani mai târziu, era disponibil în întreaga lume. Al doilea parfum din atelierul lui Jacques Bogart a fost numit „One Man Show“. Un parfum bărbătesc unic, cu note de lemn şi de tutun, care a depăşit chiar şi succesul predecesorului său.
Parfumurile Jacques Bogart sunt cu adevărat unice şi încărcate de tonuri carismatice bărbăteşti. Evidenţiaţi-vă farmecul personal cu parfumurile bărbăteşti Jacques Bogart!  

Rating Jacques Bogart Bogart Story Blue1