Jacques BogartBogart Pour Homme set cadou I. pentru bărbați

6×
Jacques Bogart Bogart Pour Homme set cadou I. pentru bărbați
Jacques Bogart Bogart Pour Homme set cadou I. pentru bărbați
set cadou I. pentru bărbați

Cod: JAB0598 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 100 ml + balsam după bărbierit 100 ml + gel de duș 100 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la parfumuri. Nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Descriere Jacques Bogart Bogart Pour Homme
Compoziție

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • balsam după bărbierit 100 ml
  • gel de duș 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Jacques Bogart

Brandul Jacques Bogart oferă parfumuri bărbăteşti absolut unice şi de neegalat, cu care îi veţi copleşi pe cei din jur. Este vorba despre parfumuri franţuzeşti de înaltă calitate şi de mare prestigiu!
Istoria parfumurilor de lux Jacques Bogart datează din anul 1975. Fondatorul brandului, Jacques Konckier, a pus bazele companiei, cu câteva mii de franci. Numele Jacques Bogart l-a ales singur, pentru că i-a plăcut cum sună. Ţelul lui a fost acela de a crea parfumuri pentru bărbaţi care să fie unice şi originale, ceea ce i-a reuşit.
Jacques Bogart a debutat cu parfumul masculin „Bogart“, cu tonuri intense de piele. Acest parfum a înregistrat un mare succes, iar, cinci ani mai târziu, era disponibil în întreaga lume. Al doilea parfum din atelierul lui Jacques Bogart a fost numit „One Man Show“. Un parfum bărbătesc unic, cu note de lemn şi de tutun, care a depăşit chiar şi succesul predecesorului său.
Parfumurile Jacques Bogart sunt cu adevărat unice şi încărcate de tonuri carismatice bărbăteşti. Evidenţiaţi-vă farmecul personal cu parfumurile bărbăteşti Jacques Bogart!  

Rating Jacques Bogart Bogart Pour Homme6