Iwostin Solercin Capillin

crema protectoare pentru pielea cu probleme de vascularizare SPF 50+

Iwostin Solercin Capillin crema protectoare pentru pielea cu probleme de vascularizare SPF 50+
Iwostin Solercin Capillin crema protectoare pentru pielea cu probleme de vascularizare SPF 50+
50 ml

Cod: IWO1479 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON vă puteți alege în coșul de cumpărături un cadou din oferta noastră specială cu cadouri de vară.
Iwostin Solercin Capillin
50 ml

Descrierea produsului Iwostin Solercin Capillin

Produsul Iwostin Solercin Capillin oferă feței o protecție fiabilă împotriva radiațiilor solare.

Caracteristici:

  • calmează și catifelează tenul
  • previne pigmentarea inegală a pielii
  • protejează pielea față de radiațiile UVA și UVB

Cum se utilizează:
Produsul se va aplica cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea pielii la soare. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, în caz de transpirație și după uscarea pielii cu prosopul.

Caracteristici

Consistență
crema
Efect
împotriva roșeții
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)
Tipul de ten
ten sensibil

Despre brand Iwostin

Firma poloneză Iwostin Laboratorium este profilată pe fabricarea unor produse cosmetice concepute special pentru persoanele cu probleme ale pielii. Primele produse Iwostin au apărut pe piaţă în 2002 şi au câştigat rapid popularitate printre clienţi. Au la bază caracteristicile unice ale apei termale din oraşul Iwonicz-Zdrój, folosită în scopuri terapeutice încă din secolul al XVI-lea.

Analizele au arătat că această apă are un conţinut ridicat de substanţe (de exemplu iod, magneziu, fluor, brom, stronţiu şi silice) cu un efect benefic asupra organismului nostru. În cadrul bogatului asortiment al brandului Iwostin, găsiţi diferite produse de îngrijire pentru faţă şi corp, la a căror dezvoltare au colaborat dermatologi de elită.

Cosmeticele Iwostin conţin substanţe active de ultima generaţie, care trec cu brio testele din centrele naţionale de cercetare. Sunt eficiente, sigure şi, nu în ultimul rând, accesibile ca preţ. Brandul Iwostin îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care au diverse probleme dermatologice, care tânjesc după frumuseţe şi sănătate şi care caută calitate la un preţ rezonabil.