Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam Eau de Toilette pentru bărbați

3×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam Eau de Toilette pentru bărbați
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam Eau de Toilette pentru bărbați
Economisiți
190RON

Economisiți 35%
125 ml
123RON

98,40RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ISM04687 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam
Compoziție

Apa de toaletă pentru bărbați Issey Miyake L’Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam a ales ce-a fost mai bun din varietatea de parfumuri și de culori din piețele indiene și le-a inclus în compoziția sa. Pentru a putea radia pe pielea dvs.

  • un parfum bărbătesc picant, cu adieri lemnoase
  • un parfum atât radiant, cât și elegant
  • o ediție limitată, lansată în anul 2020

Compoziția parfumului
Debutează cu dulceața picantă a cardamonului, care domină până când lasă locul căldurii coriandrului, cu adieri de citrice. La final, vă învăluie acorduri moi și catifelate de cedru, care vă vor însoți pe toată durata experienței olfactive.

Povestea parfumului
Inspirația parfumului Issey Miyake L’Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam este îndepărtata Indie. Mai exact, Kolam, o artă străveche, transmisă din generație în generație. Combină principiile matematicii, ale geometriei și ale barelor multicolore, precum și o infinită creativitate.

Rezultă astfel desene superbe și fascinante, inscripționate direct pe flacon. Albastrul regal decorează mai ales capacul, reamintind că, în India, și această nuanță este considerată o culoare caldă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cardamom
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
coriandru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de cedru
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Issey Miyake

Parfumuri Issey Miyake. Brand-ul japonez Issey Miyake a fost fondat in 1970. Fondatorul companiei este extravagantul designer Issey Miyake, nascut in 1938 in "nefericitul oras" Hiroshima. La varsta de 7 ani el a fost martor ocular si supravietuitor ale bombardamentelor atomice. Miyake este cunoscut pentru talentul sau de designer, dar si in descoperirea tesaturilor noi.  El a fost unul dintre cei care nu s-a impotrivit noului val in moda, de aceea a renuntat la practicile traditionale si a reusit sa creeze un brand de succes. In 1922, Issey Miyake a intrat in lumea parfumurilor, realizand produse pentru femei ce intruchipeaza traditiile si cultura japoneza.  Cele mai cunoscute parfumuri sunt Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Blue, un  parfum misterios SI clasicul Issey Miyake L'Eau D'Issey.

Rating Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam3