Issey Miyake L'Eau d'Issey Eau de Parfum rezerva pentru femei

1×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Eau de Parfum rezerva pentru femei
Issey Miyake L'Eau d'Issey Eau de Parfum rezerva pentru femei
75 ml

Cod: ISM0047 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Issey Miyake L'Eau d'Issey
Compoziție

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de parfum pentru femei Issey Miyake L'Eau d'Issey vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

  • parfum floral
  • parfum curat și proaspăt
  • pentru femeia modernă a secolului al 21-lea
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
violeta, frezie, lotus, pepene galben, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lacramioare, crin
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn exptic, tuberoza, mosc, cihlimbar, cedru, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, acvatice

Despre brand Issey Miyake

Parfumuri Issey Miyake. Brand-ul japonez Issey Miyake a fost fondat in 1970. Fondatorul companiei este extravagantul designer Issey Miyake, nascut in 1938 in "nefericitul oras" Hiroshima. La varsta de 7 ani el a fost martor ocular si supravietuitor ale bombardamentelor atomice. Miyake este cunoscut pentru talentul sau de designer, dar si in descoperirea tesaturilor noi.  El a fost unul dintre cei care nu s-a impotrivit noului val in moda, de aceea a renuntat la practicile traditionale si a reusit sa creeze un brand de succes. In 1922, Issey Miyake a intrat in lumea parfumurilor, realizand produse pentru femei ce intruchipeaza traditiile si cultura japoneza.  Cele mai cunoscute parfumuri sunt Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Blue, un  parfum misterios SI clasicul Issey Miyake L'Eau D'Issey.

Rating Issey Miyake L'Eau d'Issey1