Geluri pentru igiena intimă

Cele mai vândute

Șervețele și geluri pentru igiena intimă

Acordați zonelor intime o îngrijire specială, care întreține microflora naturală, prevenind senzațiile și mirosurile neplăcute. Cosmeticele pentru zona intimă nu conțin săpun clasic, ci au o bază de acid lactic și alte ingrediente de îngrijire; acestea asigură zonei intime un pH sănătos, cu o aciditate naturală, redându-i astfel senzația de prospețime și de curățenie.

De ce folosim un gel pentru igiena intimă?

Ph-ul sănătos al zonei intime are o valoare de 3,8 – 4,5 (mediu acid). Săpunurile și gelurile de duș obișnuite sunt de obicei alcaline (pH 5,5), de aceea, prin folosirea acestora la igiena intimă, se ajunge la perturbarea microflorei. Șervețelele și gelurile pentru igiena intimă au o compoziție specială, care echilibrează pH-ul natural, calmează iritațiile și combat mirosurile neplăcute.

Ce produse cosmetice pentru igiena intimă să alegem?

La notino.ro găsiți o ofertă largă de produse cosmetice pentru igiena intimă zilnică sau pentru a salva situația în călătorii.

  • Săpunul pentru igiena intimă este conceput special pentru a nu perturba filmul hidrolipidic al pielii, protejând tegumentele mucoase împotriva iritațiilor. Săpunurile intime sunt potrivite pentru utilizare zilnică.
  • Emulsiile și gelurile pentru spălare intimă sunt destinate pielii sensibile și iritate, căreia îi redau echilibrul și atenuează senzațiile neplăcute. Sunt potrivite pentru o utilizare regulată.
  • Spuma pentru uz intim, cu pH optim, este un produs de spălare înviorător, pentru o igienă intimă regulată, delicată și eficientă.
  • Uleiul pentru uz intim curăță delicat și hidratează intens pielea.
  • Șervețelele umede pentru igiena intimă, cu parfum discret, sunt de mare ajutor în călătorii, unde pot fi posibilități de igienă limitate, sau pentru împrospătare rapidă în timpul zilei. Șervețelele umede pentru igiena intimă sunt disponibile în ambalaje practice, care încap ușor în orice geantă sau rucsac.
  • Spray-urile pentru uz intim sau ceața pentru zona intimă sunt destinate spălării foarte delicate sau împrospătării rapide a zonelor sensibile, pe parcursul zilei.

Igiena intimă la bărbați

  • În condiții de activitate fizică intensă sau pentru a preveni senzațiile neplăcute de tensiune și de disconfort, produsele de igienă intimă oferă bărbaților calmare rapidă, umectarea pielii și o senzație de prospețime durabilă. Cosmeticele pentru igiena intimă a bărbaților sunt destinate îngrijirii zilnice a zonelor sensibile și trebuie să devină o completare indispensabilă a gelurilor de duș.
  • În oferta Notino găsiți geluri pentru igiena intimă a bărbaților, care pot fi folosite în timpul dușului. După îmbăiere, recomandăm completarea îngrijirii cu un gel intim fără clătire, care asigură o senzație de prospețime uscată pentru întreaga zi, acționând ca un antiperspirant cu aromă plăcută.

Oferiți-vă o senzație de curățenie și de prospețime pentru întreaga zi, descoperind cel mai bun gel pentru igiena intimă, practicele șervețele umede pentru o îngrijire delicată sau spray-uri intime pentru femei și bărbați. Chiar azi, la notino.ro!

Articol: Igiena intimă vara: Cum ne îngrijim „acolo jos”?