Hugo Boss HUGO Man set cadou (pentru barbati) II.

Hugo Boss HUGO Man set cadou (pentru barbati) II.
Hugo Boss HUGO Man set cadou (pentru barbati) II.
155RON

155,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: HUG13239 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Eau de Toilette 75 ml + deodorant stick 75 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 03.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 02.08.2021

Descriere Hugo Boss HUGO Man
Compoziție

Setul conține:

  • Eau de Toilette 75 ml
  • deodorant stick 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, verzi
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss HUGO Man