Hugo Boss HUGO Man Eau de Toilette Spray pentru bărbați

Hugo Boss HUGO Man Eau de Toilette Spray pentru bărbați
Hugo Boss HUGO Man Eau de Toilette Spray pentru bărbați
100 ml

Cod: HUG12958 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Hugo Boss HUGO Man
Compoziție

Nu lăsați nimic să vă oprească și oferiți-vă imboldul cheie în orice situație. Apa de toaletă pentru bărbați Hugo Boss HUGO Man vă oferă un influx imediat de energie la nivel senzorial. Vă îmboldește să rezolvați totul cu viziune și degajare.

Caracteristici:

  • pentru o senzație de prospețime, de lungă durată
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție
  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • parfum curat și proaspăt
  • pentru bărbatul activ și plin de energie
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Cum se utilizează:
Se poate repeta oricând în timpul zilei.

Compoziție

Tipul ambalajului
spray

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss HUGO Man