Hugo Boss Essence de Femmeeau de parfum pentru femei

1×
Hugo Boss Essence de Femme eau de parfum pentru femei 50 ml
Hugo Boss Essence de Femme eau de parfum pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: HUG0039 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Hugo Boss Essence de Femme
Compoziție

Hugo Boss Boss Essence de Femme este un parfum floral-fructat pentru femei. La inceput, debordeaza de bogate note de fructe, care mai tarziu lasa locul celor florale. Parfum foarte versatil si feminin, Boss Essence de Femme, te vei simti mereu pregatita, pentru a te bucura de intreaga zi si noaptea. Magia continua prin flaconul unic, ca o adevarata cireasa de pe tort! Combinatie ametitoare amesteca mandarina dulce, coacazele negre si frezia misterioasa. In momentul urmator, te simti invaluita de crin oriental, un miros ciudat, usor dulce si exotic. Armonia esentei este atinsa prin notele de baza lemnoase, dominate de lemn, chihlimbar senzual si cais. Brand-ul Hugo Boss ofera parfumuri si haine elegante, de inalta calitate, pentru tineri, barbati si femei. Hugo Boss a devenit prototipul persoanelor imbracate luxos si intotdeauna perfect ajustate. Pentru a obtine un aspect unic, stil si farmec, alegeti doar Hugo Boss! Sub acest brand, veti gasi esente elegante, feminine, senzuale, tonuri bogate si ferocitatea,  versatilitate si forta.

Parfumul Hugo Boss Boss Essence De Femme ofera femeilor un sentiment nesfarsit de unicitate si frumusete. Impresionati cu un parfum floral, placut, ce va va face sa deveniti foarte populare si  dorite!

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
frezie, coacaz, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, crin, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, caise, cedru, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss Essence de Femme