Hugo Boss BOSS The Scentset cadou IV. pentru femei

1×
Hugo Boss BOSS The Scent set cadou IV. pentru femei
Hugo Boss BOSS The Scent set cadou IV. pentru femei

Cod: HUG13059 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 50 ml + Eau de Parfum 7,4 ml + lapte hidratant 50 ml

Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Hugo Boss de minim 240 RON și primiți gratuit un gel de duș BOSS Bottled la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Hugo Boss BOSS The Scent
Compoziție

Oferiți-vă răsfăț și lăsați-vă fermecată de parfumul „atracției fatale”! Inspirat de actul seducției, parfumul Hugo Boss BOSS The Scent se completează perfect cu loțiunea de corp din aceeași colecție, trezind pasiuni intense și mistuitoare.

  • parfum floral-fructat modern
  • pentru o femeie încrezătoare, care știe ce vrea
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Începutul creației aparține esențelor de frezie seducătoare și piersicilor dulci delicioase. Această combinație este imediat unită de  floarea intoxicantă osmanthus heterophyllus, a cărei aromă domină inima parfumului. Notele de bază se adaugă sub forma tonurilor delicate de cacao, care oferă întregului parfum eleganță, feminitate și căldură.

Povestea parfumului
Parfumul a fost lansat în anul 2016 iar imaginea parfumului a devenit modelul faimos Anna Ewers. Compoziția parfumată a creației Boss The Scent este inspirată din actul de seducție care scânteiază prin sentimente de atracție fatală, provocând dependență completă.

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS The Scent1