Hugo Boss Boss Bottled United

eau de toilette pentru bărbați 50 ml editie limitata

Hugo Boss Boss Bottled United eau de toilette pentru bărbați 50 ml editie limitata
50 ml

Cod: HUG09029 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Hugo Boss Boss Bottled United
50 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Hugo Boss Boss Bottled United

Puternic, hotărât, principial și ambițios - acesta este bărbatul căruia parfumul Boss Bottled United, de la Hugo Boss, îi va veni ca o mănușă. Descoperă și tu parfumul care te face invincibil!

  • un parfum cu aromă de citrice
  • pentru bărbatul încrezător, care știe ce vrea
  • ideal pentru zi, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Compoziția debutează cu o plăcută răcoare mentolată. La scurt timp, apar ozonul proaspăt, portocala suculentă și notele aromatice ale „ierbii miracol“ buchu, din Africa de Sud. La bază întâlnim un amestec fascinant de iris, vetiver, și paciuli, completat de cashmeran, care conferă ansamblului profunzime și senzualitate.

Povestea parfumului
Apa de toaletă Boss Bottled United a fost lansată în anul 2018, cu ocazia Campionatului Mondial de fotbal. Jucătorul de succes respectă aceleași valori ca și brandul Hugo Boss - integritatea, jocul în echipă, încrederea, respectul pentru ceilalți și atingerea obiectivelor. Poți deveni cea mai bună versiune a ta, folosind parfumul unic Boss Bottled United!

Compoziție

Note varf
menta
Note inima
bucchi, mentă, portocala
Note baza
kasmeran, patchouli, stanjenel, vetiver
Grupe de parfumuri
aromatice, citrice

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss Boss Bottled United

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!