Hugo Boss BOSS Bottled set cadou VI. pentru bărbați

Hugo Boss BOSS Bottled set cadou VI. pentru bărbați
Hugo Boss BOSS Bottled set cadou VI. pentru bărbați
198RON

198,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: HUG13143 | În stoc

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 30 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Hugo Boss BOSS Bottled
Compoziție

Faceți-vă o bucurie cu un set cu parfumul dvs. preferat, la preț avantajos. Setul cu parfum bărbătesc Hugo Boss BOSS Bottled vă aduce o bucurie dublă – ambalaj frumos și un produs cadou.

Caracteristici:

  • conține mărimea completă a parfumului și miniatura sa
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice bărbat

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 30 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
picante, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Bottled