Hugo BossBOSS Bottled set cadou I.

Hugo Boss BOSS Bottled set cadou I.
Hugo Boss BOSS Bottled set cadou I.

Cod: HUG13221 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 50 ml + deodorant spray 150 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la parfumuri. Nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Descriere Hugo Boss BOSS Bottled
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Hugo Boss BOSS Bottled va bucura în mod sigur orice bărbat.

Caracteristici:

  • design de lux
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie

Setul conține:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • deodorant spray 150 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
picante, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Bottled