Hugo Boss Boss Bottledset cadou XXIX. pentru bărbați

Hugo Boss Boss Bottled set cadou XXIX. pentru bărbați
Hugo Boss Boss Bottled set cadou XXIX. pentru bărbați

Cod: HUG11634 | Acest produs este momentan indisponibil

eau de toilette pentru barbati 200 ml + deostick pentru barbati 75 ml

Un cadou pentru tine
Descoperiți noul parfum BOSS Bottled Absolute by Hugo Boss. La achiziționarea produselor din colecția BOSS Bottled de minim 250 RON, vă oferim cadou un gel de duș la 100 ml și livrarea gratuită.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
  • Compoziție
  • Despre brand
  • Rating

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss Boss Bottled