Hugo Boss BOSS Bottled Absoluteeau de parfum pentru bărbați

Hugo Boss BOSS Bottled Absolute eau de parfum pentru bărbați
Hugo Boss BOSS Bottled Absolute eau de parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
50 ml
347RON

Cod: GUC05072 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 31.01.2020
Ridicare personală
vineri 31.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Hugo Boss BOSS Bottled Absolute
Compoziție

Costumul dvs. este fără cusur, anturajul dvs. este fermecător, iar parfumul dvs. va fi perfect. Apa de parfum pentru bărbați Hugo Boss BOSS Bottled Absolute vă acompaniază în perioadele de sărbători, la petreceri și la evenimente festive, cu eleganța specifică gamei BOSS Bottled. Cu Absolute, pregătiți-vă pentru o experiență senzorială și mai sofisticată.

  • un parfum lemnos aromatic, pentru bărbații eleganți
  • ideal pe post de cadou și pentru ocazii festive
  • ediție limitată lansată în anul 2019

Compoziția parfumului
Acordurile de măr, însoțite de prune și de bergamotă, vă întâmpină la vârful compoziției calde și picante. Ulterior, se dezvoltă tonuri dulci și picante de scorțișoară, care, împreună cu lemnul de cașmir și cedrul, creează inima aromei. Acordurile de vanilie, de lemn de măslin și de lemn uscat alcătuiesc notele de bază ale acestui parfum atemporal.

Povestea parfumului
Boss Bottled Absolute a fost creat ca o reinterpretare mai intensă și mai festivă a emblematicei ape de toaletă Boss Bottled. Flaconul sugerează, încă de la prima vedere, că este vorba despre versiunea Absolute. Forma emblematică este aceeași, dar conținutul senzual se ascunde într-o sticlă opacă, gri închis, ceea ce subliniază perfect caracterul puternic al parfumului, captivant până la dependență.

Compoziție

Note varf
pruna, bergamota, mar
Note inima
lemn de cedru, casmir, scortisoara
Note baza
maslin, lemn uscat, mosc, vanilie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
lemnoase, picante

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Bottled Absolute