Hugo Boss eau de toilette pentru barbati

9×
Hugo Boss  eau de toilette pentru barbati 90 ml
Hugo Boss  eau de toilette pentru barbati 90 ml
90 ml

Cod: HUG0136 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Hugo Boss
Compoziție

Hugo Boss Baldessarini Strictly Private este un parfum care diferentiaza barbatii de baieti; este destinat acelora care prefera calitatea, eleganta si editiile de lux.

Barbatul Baldessarini stie ce isi doreste - isi doreste tot ce este mai bun.Baldessarini Strictly Private este destinat exact acestui tip de barbat, parfumul simbolizand masculinitatea, carisma si sex-appealul; trezeste in dvs. imaginatia si dorinta de a calatori.

Parfumul Strictly Private este compus din acorduri senzuale, pe baza de note proaspete-picante. Baza parfumului este data de acorduri de vanilie, lemn de cedru si ambra. Inima parfumului este compusa din acorduri de trandafir,patchouli si brad iar notele incipiente sunt date de busuioc, ienupar si piper roz.

Compoziție

Grupe de parfumuri
altele

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss9