House 99 Sharp Cut săpun pentru bărbierit

House 99 Sharp Cut săpun pentru bărbierit
House 99 Sharp Cut săpun pentru bărbierit
50 g

Cod: H990013 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere House 99 Sharp Cut
Caracteristici

Uneori este OK să ai un aer puțin dezordonat, dar, atunci când vine vorba de forma perfectă a bărbii, nu e loc de compromisuri. Oferă bărbii tale cea mai bună îngrijire, folosind excelentul săpun de bărbierit House 99 Sharp Cut.

Acest baton moale și cremos ridică firele și le pregătește pentru bărbierit. În plus, forma sa permite concentrarea asupra unor zone specifice, pentru obținerea aspectului dorit.

Caracteristici:

  • ridică firele bărbii, ușurând bărbieritul și aranjarea sa ulterioară
  • previne tăierea pielii, creșterea firelor sub piele și formarea coșurilor roșii
  • lasă pielea hidratată și elastică
  • este o alternativă pentru pămătuful de bărbierit
  • inspirat de frizeri profesioniști și de stilul bărbii lui David Beckham în anul 2011

Compoziție:

  • polimeri pe bază de glicerină – rețin apa
  • hidratează și catifelează tenul
  • spirulină – alge verzi, cu conținut de clorofilă şi minerale

Mod de aplicare:
Dimineața sau seara, se aplică pe pielea umedă, se întinde uniform și se rade barba. Apoi se clătește cu apă caldă.

Compoziție completă

AQUA / WATER, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, STEARIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, TRIETHANOLAMINE, SODIUM LAURETH SULFATE, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM / FRAGRANCE, HYDROGENATED COCONUT ACID, MYRISTIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM ISETHIONATE, LINALOOL, CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT, DEXTRIN, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, SODIUM CITRATE, SODIUM PHOSPHATE (F.I.L. C212044/1). Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Consistență
sapun
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand House 99

David Beckham, steaua fotbalului şi a modei, prezintă un nou brand de îngrijire a frumuseții pentru bărbați. „Pentru mine, îngrijirea pielii nu înseamnă numai cum arăți, ci și cum te simți“, spune Beckham. Cosmeticele pentru bărbați House 99 se axează pe senzația de confort, dar și pe încercarea unor stiluri noi și pe perfecționarea noului look. „Am creat House 99 inspirându-mă de la toți bărbații care nu se tem să încerce ceva nou și să se simtă acasă la fel de bine ca atunci când ies din frizerie.“

Timp de câteva luni, David, în colaborare cu marca L’Oréal, au testat compoziții și ingrediente perfecte, nu doar în laborator, ci și în frizerii profesionale. Au investit timp și efort în cercetări din care au rezultat produse de calitate, concepute pentru a te ajuta să creezi exact look-ul pe care ți-l dorești.

Rating House 99 Sharp Cut