Himalaya HerbalsBotanique Cinnamon pastă de dinți 6+ ani

Himalaya Herbals Botanique Cinnamon pastă de dinți 6+ ani
Himalaya Herbals Botanique Cinnamon pastă de dinți 6+ ani
150 ml

Cod: HIH02833 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Himalaya Herbals Botanique Cinnamon

Pasta de dinți Himalaya Herbals Botanique Cinnamon oferă dinților și gingiilor o îngrijire completă. Curăță dinții de placa dentară și de resturile alimentare, tratând inclusiv gingiile și mucoasa cavității bucale.

Caracteristici:

  • împrospătează respirația
  • îngrijește gingiile
  • protejează împotriva cariilor și a plăcii dentobacteriene
  • curăță eficient dinții
  • reduce formarea plăcii dentobacteriene

Ingrediente:

  • fără fluorură
  • nu conține agent de spumare

Cum se utilizează:
Se recomandă utilizarea pastei de cel puțin 2x pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă. Se aplică o cantitate rezonabilă de pastă pe periuța de dinți și se curăță dinții, timp de cel puțin 2 minute. Se clătește bine cavitatea bucală. Se finalizează curățarea prin folosirea aței sau a periei interdentare.

Despre brand Himalaya Herbals

Brandul Himalaya Herbals se concentrează în principal pe dezvoltarea unor produse naturale care ajută oamenii să ducă o viaţă mai sănătoasă şi mai bogată. Portofoliul acestui brand unic de cosmetice naturale conţine măşti faciale de curăţare, peeling-uri, creme hidratante şi hrănitoare, creme de protecţie pentru leziuni şi arsuri minore, pastă de dinţi şi alte produse deosebite, care conţin ingrediente extrem de active.
Brandul Himalaya Herbals este strâns asociat cu munţii de la care şi-a primit numele. Munţii Himalaia sunt o sursă bogată de plante, pe care compania Himalaya Herbals le include în produsele sale. Himalaya reprezintă puritatea şi idealurile înalte, care, timp de secole, au inspirat oamenii în căutarea secretelor naturii. Răsfăţaţi-vă şi dumneavoastră cu cea mai bună îngrijire din munţii Himalaya!  

Rating Himalaya Herbals Botanique Cinnamon